Friday, November 8, 2013

Andreas külas - Halloween ja ERSO

Tervitused sügisesse Eestisse sügisest Californiast!

Eelmine nädal oli sündmusterikas ja väga tore! Mul käis külas Andreas, kes esines ERSOga Valley Performance Centeris esines. See asus samas kämpuses kus ma koolis käisin. Päev enne kontsertit sain ma Anndreasega kokku ja näitasin talle natuke ümbrust. Valisin oma lemmikpiirkonna- Santa Monica. Ilm oli vapustav ja mõnus oli ringi jalutada. Et see päev mil ta siin oli  osutus Halloweeniks oli väga lõbus - palju kostüümides inimesi linna peal + teenindajad ja poed müüjad olid kas mingi huvitava maski, meigi või kostüümiga. Väga kirev :) Ma ikka aegaajalt pidin meelde tuletama Andreasele, et tegelt ka neil müüjatel muidu pole vurre ees. Samas kohtas ka inimesi, kelle kohta võis arvata, et see on nede igapäevane outfit - smurfi pidjaamades käia poes...?? hmm.
Õhtul läksime Caitlini juurde Halloweeni tähistama. Seal oli veel pere tuttavaid ja teisigi sõpru. Selles piirkonnas on kindlasti pks vägevamaid Halloweeni elamusi - majad kaunistatud (ämblikuvõrgud, kõrvitsad, nõiad, luukered jne) istutakse maja ees kommiämbriga ja siis  kostüümides lapsed tulevad  ja ütlevad "trick or treat?" ja siis annad neile kommi vastu, ilma et nad midagi muud peaks tegema. Kostüümis lastel on vägevad!
 Üks naaber loendas klikkeriga

üle ja sai 1660 last, kes käis läbi ja see peab paika kindlasti, sest massid mis neil tänavatel liikusid olid võimsad.



Caitlin oli varunud 13 kilo komme (30poundi) !!! Siis kui kommid otsa olid saanud hakkas trall ja tagaajamine - ehk traditsioonilised ameeriklaste mängud õlle, kaartide, topside ja ping-pongi pallidega. Väga meeleolukas oli.

Taaskord liiga palju süüa ja jooki :)







Aga siis kontserdi juurde. Kontsert oli kahes vaatuses ja esimese vaatuse nael oli noor Armeenia tšellist, kaks aastat tagasi Moskvas Tšaikovski-nimelisel konkursil peapreemia võitnud Narek Hakhnazaryan. Isegi need, kes muusikast mõhkugi ei jaga jääksid suu lahti kuulama ja vaatam seda tegelast.  Kogu kontsert oli väga nauditav ja vaimselt kosutav. Hea repertuur ja suurepärase esitlus. Igati tore oli Andreast näha ja pärast veel vaimselt ennast harida ka :)

Edasi suundusime juba kämpi,  kus oli see sigadetapmisnädalavahetus. Sellest pikemalt juba järgmine kord...

Muideks, mul on nüüd Iphone! oujeee! saab iMessageid saata. Varsti nuputan Viberi ja skype sinna.

Nüüüd aga side lõpp.


1 comment: