Saturday, July 18, 2009

kuu aega Ameerikas








Nii.. t'pselt t'na on kuu aega oldud Ameerikamaal. Uskumatu! ja kaks kuud veel j''nud! Laagrit ainult sutsu rohke kui kuu sellest ja septembri veedan hetke seisuga Laureniga Kesk-Ameerikas reisides.Sellised plaanid.. eks n'ib kuidas kulgeb. Teine vahetus usjub endiselt h'sti. Tegelen ikka oma m'gilauatamaisega ja t'na sain hakkama esimese suure kukkumisega.. s6itsin s6naotsese m6ttes otse vastu aeda.. 6nneks olid kaitsemd peal.. ei kujuta ette m jsi ilam nendeta oleks olnud.. sest ysna 6nnelik kukkumine.. v'hemlat need, kes n'gid ytlesid,m et k6rvalt n'gi see ikka v'lja hullem.. kokkuv6ttes on m6lamad s''red rohke v6i v'hem sinised. seoses laudadega on exciting asi see,et sain kolm uut lauda.. mis oli ylisuper hea.. uued lauad on ylimugavad ja head keerata.. (pildil- laua esitlus). Lapsed on toredad, see aasta olen kuidasi l'hedasem nii laste kui ka teiste kollegidega.. see teeb asja nii palju l6busamaks ja toredamaks.
T'na on aga vaba p'ev ja s6itsime koos Alanna, Andi ja Samiga kylla Theale, kes oli assistent-kasvataja esimeses vahetuses (h;sti tore ja tark tsikk). Thea elab Malibul, mis on 3 tundi ja 20 minutit s6itu laagrist. K'isime Vaikses ookeanis Malibu rannas ujumas... ehk teisis6 u lained pyydmas, S6lekese omad ehk m;letavad, yks aasta olid Karepal ka hullud lained.. no vot sellised!! Nii 'ge ja ilus ja v6imas ja soolane oli.. Nii nagu ka p'ikeseloojang yhes teises Malibu rannas.. tegime h'sti palju pilte.. muiudgi kogu p'ikeseloojangu pyant oli see kui ma suutsin oma yhe pl'tu kalju''rest alla kukkuda. stiilis Tabasalu panga k6rguselt.. no johhaidiii.. t'iesti uskumatu. hea,et ise sealt alla ei kukkunud.. Thea jooksis alla ja imekombel suutis mu p'ltu yles leida.. see uhtus lainete poolt kaladale ja ookeanisse ja kaldale.. jne. vedas ikka :) Siis oli Thea meile 6htus88gi valmistanud.. no ni hea oli mitte laadri toitu syya.. mozzarella.. ja tomat.. ja pesto ja juurviljad. no midagi tervislikku jumal t'natud vahelduseks ja ikka v'ike Heineken ka.. no m6ned asjad teevad inimesed 6nnelikuks.. aga yldiselt on kell nii palju,et kaon tuttu,,, k6ik on hea ja pildid, ma loodan,et teevad kadedaks , tulge kylla!
Muide olen tasapisi veel pilte yles laaadinud.. v'hemalt ei kao need veebikeskkonnast kuhugile seega kindluse m6ttes saab vaadata: http://fotoalbum.ee/photos/gretegrete/sets/800491/
olen lihtsalt yles laadinud.. midagi pole sorteerinud ega ymber p88ranud -keeranud.
kallid




2 comments: