Tuesday, July 28, 2009

Kolmas vahetus on alanud!






no halleluuja.. J'rgnev tekst on kirjutatud kolm p'eva tagasi... on laup’ev ja 25 juuli, minu j;rjekordne vaba p’e. Hetkel tundub,et elu siin ongi vabast p’evast vaba p’evani, kuna need on lihtslt nii erilised ja head. seekord oleme kolmekesi - mina, Sam ja Alanna. Samuel on ratsutamise kasvataja, 20 aastane kut Texasest, igavesi tsill kuju ja Alanna on vetelp’‘stja 22- aastane, ta on v'ga l'hedane s6branna siin. LAst aga 6pib muidu Inglismaal. Otsustasime seekord s6ita otse l’‘nde, mitte l6unasse ja siis l;;nde, mis viib meid LAsse, vaid oleme ookeani k6rval asuva linnas Saint Louis Obaismo ja 88bime kuulsas ja luksuslikus hotellis Madonna Inn. m6tlesime,et no kamoon pigem kulutame ja naudime kvaliteeti t’iel rinnal seekord. Tsipa kallis on ag aj’rgmine kord l’hme siis matkama aga asi on ka seda v’rt. Mida mullivannid ja basseinid ja tuba nagu pildilt v6ite n’ha on ikka t’ie eest. ^htul tegime v’ikse pizza ja tv vaatamise, 6htuse ujumise ja massaasid, igayks korda m88da.. no nii ril;ksing!!! eriti m6nus on olla lihtsalt..... nii oli vaja sellist asja...ja muiudgi v'ike tore luksuse juures oli see ,et tualetipoti prillaud oli tagumendi soojendusega ja k6rval oli veel juhtpult, milega sai 6iget nuppe vajutades 'ra loputada ja tuulutada oma taguotsa.. sellist asja n'gime k6ik esimest kord.a.. naljakas oli!

Laagrist. Teine vahetus sai l’bi! kaks veel! juhhuuu. Tore ja selle aasta suurim vahetus oli, mis l6ppes suure Luau peoga (havaiii pidu) Kahjuks, ise osa ei saanud, kuna olin ‘ra vabal p’eal aga 6nneks n’gin seda eelmine kord,niiet mingi ettekujutus asjast siiski on. aitasin ikkkagi kaunistada ja ettevalmistusi pisustusteks teha. Vhaetusega j’in rahule, sain palju oma programme teha ja samas ka uusi asju prooida, samas ootan uut. Kolmas vahetus on 50 lapseline.


M6tlesin, et kirjutan natuke oma p’evast, millline n’eb v’lja minu yks tavaline t88 p’ev. kell pool 7 on ‘ratus ja toimuvad varahommikused t88d , minul on selleks med.-arsti toa koristamine ja j’rgmine vahetus aias kastmine ja rohimine. Peale varahommikus t8id korrastatkse magamisalad- voodid korras ja praht ‘ra. kell 8 on hommikus88k, mis on alati kahek’iguline. puder-muna-kook- puuviljad jne. kell 9 kuni 12. on hommikused tegevused. Tegevus tuleb atraktiivselt v’lja reklaamida.. stiilis laulad ja tantsid ja siis karjud, et Im going to mountain board to the lake, you need to be level 5... jne siis on l6unas88k, mis l6ppeb kuskil pool kaks. ps. kasvatajad pesevad yheskoos kogu laagri n6uad peale iga s88gikorda) ja siis on vaikne tund. Mis t’hendab,et kui sul ei ole kohustust vaadata oma magamislalas,et lapsed vaiksed oleksid, siis on sul p’eva esimene hetk peale ‘rkamist tund aega iseendale.. m6nikord magan, v6i l’hen basseini ‘‘rde ujuma v6i olen netis... kui ga olen kohutsusuge, siis pole seda vaba hetke. P’rastl6nased tegevused on kuni kella 5 v6i 6ni, s6ltub kas on dussip’ev v6i mitte, mis on E, K, R, P jne. ( kasvatajas saavad dussitada iga p’ev, kui pole “kohustuste aeg”). *htus88 on l’bi kuskil kell poole 8ks ja siis kas toimub mingi yhine tegevus ./ n’idend/ idiaanlaste 6htu v6i . pakub iga kasvatyaja eraldi asja v’lja. Magamainek on kell 9. siis on pime. ja kui sul pole night uty, ehk olla laste juures olla kindel ,et nad tuttu saavad, siis on vaba aeg.. Kasvatajad peavad olema voodis kell 11. Tavaliselt vaikse tunni ja 6htusemagamineku kohustust yhel p’eval ei ole... mis on tore. kolmas vahetus on eriti hea seni olnud. palju lapsi , siis kui siin eelmine kord ja isegi osad vanemad m'leatsid mind.. mis oli eriti naljakas, yks isa tuli minu juurde.. so you are the girl from Estonia, what is Estonia? olen palju oma mountain boardingut teinud imekombel pole enam sellist v'simust... kuidagi hea on.

no vot.. yldislet on tuli takus.. aga seniks sid l6pp. Mul on hea aeg...

5 comments:

  1. eriti fäänsi hotell!
    ja päris busy programm sul iga päev :)

    ReplyDelete
  2. No nii tore on su tegemistest kuulata kallis, ma katsun häkkida eraldi blogi sinu jaoks, et sa saaksid ainult seda lugeda ja keegi teine ei saaks, tehnikaajastu ju iseasi kui tehnika see Raju nüüd on.
    Ma igatsen sind väga, kas sul on USA number, tahaksin sulle helistada!
    Kallistan!

    ReplyDelete
  3. aga Sann! ma tahan ju ka sinu tegemistest lugeda :(

    ReplyDelete
  4. hmm... tsikad... mis toimub. ok. tglt hupsu ja tupssu ja lupsu tegemisi igatsen v'ga.. marusas olete.. ~Sann.. mis sa arvad private meili kirjutamisest???? ja kui on soovi mind yllatada k6nega mis muide oleks ohhooo, mis yllatus.. siis nr. on 661-536-8525 v6i 8888 l6pp

    ReplyDelete