Tuesday, June 30, 2009

Loodus6petund



t6usin salaja varem yles,et pesu pesta. eg atg;t seda laagri pesumasinat ei tohi nii v'ga kasutada. peab saatma yldlaundrisse aga sealt tulevad riided kaks numbrit v'iksemana tagasi ja see ei l'eh mitte kokku selle hea ja suure toidukogusega, mis siin tarbin.
Ja m6tlesin,et kirjutan sellest mis ymberringi.. pildil on kingsanke.. ma ei tea kas see on kuningboa v]i mitte, igatahes pole ta myrgine aga lihtsalt suur ja ehmatav ainukesed myrgised on l6gismaod. neid see aasta pole n'inud, kyll aga eelmine kord... niiet 6nneks tunnen 'ra. siis on pilt eelmise teema kohta Kern j]e ''res.. kui hoolikalt uurisa siis j6gi paistab ka... muidu on stabiiloselt kolmekymne kraadi ringis... m6nikord ei pane 6htuti pikka pyksi ega varrukatki, sest ka 6htud on soojad ja 88d, mis t'hendab,et iga hommik on silmad paistes ja loll n'gu peas") kuiv ja soe.. ja see, mis hetkel rohline on suve l6puks kadundud.
ahjaaa. eile 6htu kui lapsed magama pandud l'ksime ylej;;;nud kasvatajetega, kel polnud kohutsust laste juurde j''da 88ujumisele basseini.. jube l6bus oli.... loopisiem palle ja asju.. igatahes pean nyyd l6petama.. 'ratan lapsed yles,, igatahes kallistused ja m6nusat tantsu ja laupeo meeleolu!!!

1 comment: